Wat is een papiervernietiger?

Papiervernietigers worden zowel op het werk als thuis gebruikt. Er zijn nou eenmaal soms documenten waar niemand iets mee te maken heeft. Papieren die niet in de handen van een ander mogen vallen. Maar wat is een papiervernietiger eigenlijk precies? In dit artikel vertellen we meer over een papiervernietiger.
 

Papiervernietiger

Soms zijn er documenten waar niemand iets mee te maken mag hebben en deze papieren mogen dus niet in handen van anderen vallen. De papieren moeten dus vernietigd worden. 

Als het om papiervernietigers gaat zijn er veel verschillende soorten op de markt. Het verschil tussen deze papiervernietigers zit hem vaak in de snelheid waarmee de papiervernietiger het papier vernietigd. Tevens verschilt het per papiervernietiger hoeveel pagina’s u tegelijk in de machine kunt doen. Bij de ene papiervernietiger kunt u maar twee pagina’s tegelijk vernietigen, terwijl u bij de andere papiervernietiger tot wel 10 pagina’s tegelijk kunt vernietigen. Door de juiste papiervernietiger te kiezen kunt u veel tijd besparen.

Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van een container met een gleuf waarin het vertrouwelijke papier wordt gedaan. Als deze container vol is, kunt u deze op laten halen door een bedrijf die het papier zorgvuldig vernietigt.
 

Verschillende soorten

DéKantoorvakhandel biedt verschillende soorten papiervernietigers aan bij één van de verkooppunten, die u gemakkelijk kunt vinden via de postcodevinder. De verschillende papiervernietigers zijn: Kortom, er is altijd wel een papiervernietiger die bij uw situatie past. Op DéKantoorvakhandel kunt u gemakkelijk zien waar u de dichtsbijzijnde kantoorvakhandel vindt aan de hand van de postcodevinder

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt