Wat is een onderlegblok?

Een onderlegblok is een andere benaming voor een bureauonderlegger, ofwel schrijfonderlegger: een kantoorartikel voor het schoon houden van uw werkplek of het maken van aantekeningen tijdens het werken achter uw computer of tijdens telefonische gesprekken. Bekijk hier aanvullende informatie over onderlegblokken en ontdek welke onderlegblokken het meest worden verkocht. 

Lees ook: 'Welke soorten bureauonderleggers zijn er?'
 

Onderlegblok/Bureauonderlegger

Bureauonderleggers zijn al dan niet afscheurbaar, zijn verkrijgbaar in verschillende dessins en afmetingen, zijn al dan niet beschrijfbaar en kunnen beschikken over een transparant dekblad om veel gebruikte informatie te beschermen tegen vuil en vocht. Bureauonderleggers hebben soms meerdere functies, bijvoorbeeld een bureauonderlegger met USB-poorten om eenvoudig andere randapparatuur aan te sluiten op uw computer. 

Hieronder de top-3 van meest populaire onderlegblokken/bureauonderleggers:
 

Deskmate 2014 t/m 2017


Onderlegblok 2015 deskmate met pvc houder 412x590De bureauonderlegger Deskmate 2014 met pvc-houder is een veel verkocht kantoorartikel via de 600 kantoorvakhandelaren die zijn verbonden aan Dé Kantoorvakhandel. Het onderlegblok heeft 40 afscheurbare vellen met een opdruk in 4 talen en meer dan voldoende ruimte voor diverse aantekeningen. Links en rechts van de notitieruimte zijn alle maanden en weeknummers van 2014 tot en met 2017 opgenomen. Dit maakt deze bureauonderlegger een ideaal hulpmiddel voor het plannen op de lange termijn. Afmetingen: 41 x 59 cm.
 

Rillstab leder zwart


Onderlegger rillstab 40x60cm leder zwartDe luxueuze bureauonderlegger Rillstab leder zwart, met aan de linkerzijde en rechterzijde een flap om uw documenten in op te bergen. De rechterflap van deze bureauonderlegger is uitklapbaar en de bureauonderlegger is gemaakt van zwart nerfleer. Afmetingen: 61 x 45,5 cm.
 

Onderlegger Durable zwart

Een modern gevormde schrijfonderlegger met geïntegreerde houder voor pennen: de Durable onderlegger zwart. Onder de transparante deklaag kunt u al uw veelgebruikte informatie kwijt. Deze stijlvolle bureauonderlegger heeft een anti-slip onderzijde en is afwasbaar. Afmetingen: 69 x 51 cm. Onderlegger durable 69x51cm zwart

Meer weten over bureauonderleggers/onderlegblokken/schrijfonderleggers? Zit de onderlegger van uw keuze hier niet tussen? Bekijk het complete assortiment bureauonderleggers. Ga voor aankoop deze veelgebruikte kantoorartikelen naar een kantoorspecialist bij u in de buurt.  

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt