Wat is een multifunctional?

Multifunctionals vergelijken, let hier op!

Multifunctionals zijn voor veel bedrijven een geweldige uitvinding. Vooral bij grotere bedrijven zijn multifunctionals, ook wel all-in-one printers genoemd, erg geliefd. Dit omdat multifunctionals naast printen, over meerdere functies beschikken. 

Wilt u een multifunctional aanschaffen voor op kantoor? Vergelijk dan eerst een aantal van deze apparaten voordat u een keuze maakt. Maar wat moet u weten om multifunctionals te vergelijken?
 

Functies multifunctionals

Multifunctionals, de naam zegt het al, hebben meerdere functies. Zo kunnen multifunctionals naast printen soms ook scannen, kopiëren, faxen en e-mails versturen. Op kantoren waar veel data verstuurd moet worden per post of digitaal, kunnen vaak niet zonder multifunctionals. 
 

Vergelijken multifunctionals

Wanneer u multifunctionals gaat vergelijken, is het verstandig dat u eerst nagaat welke functies u op kantoor veel nodig heeft. Wanneer u naast printen ook veel kopieert, is het handig om er voor te zorgen dat u een multifunctional aanschaft die deze functie heeft. Wanneer u niet veel faxt, is de optie om te kunnen faxen natuurlijk niet noodzakelijk. Zorg er voor dat u alle functies van de multifunctionals goed vergelijkt zodat u de beste keuze maakt voor uw kantoor en niet heel veel kantoormachines hoeft aan te schaffen.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt