Wat is een kasboek?

Welke Jalema kasboeken zijn er?

Als u veel onderneemt met contant geld, is een kasboek heel belangrijk voor uw financiële huishouding en tevens een verplicht onderdeel van uw administratie. Kasboeken vallen onder kantoorboeken en zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er gebonden kasboeken en kasboeken met een ringband. Ook kunt u kiezen tussen een kasboek met een blanco voorkant, of één met een etiket erop. Kies uit gelinieerde pagina’s of juist blanco pagina’s. Ook zijn er verschillende maten kasboeken, neem bijvoorbeeld een kasboek op A4 formaat, of juist één die veel kleiner of groter is. Tot slot is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren. 
 

Wat is een kasboek?

Een kasboek is een onderdeel van een financiële boekhouding. In een kasboek staan in chronologische volgorde de inkomsten en uitgaven van een bedrijf of huishouden. Met een kasboek kunt u gemakkelijk de dagelijkse geldstromen inzichtelijk krijgen en houden. In een kasboek vindt u speciale geldkolommen, waar u uw inkomsten en uitgaven kunt noteren. Het is belangrijk dat u dit regelmatig doet, zodat u aan het einde van de maand een goed overzicht heeft over uw inkomsten en uitgaven. Uiteindelijk vermindert u het bedrag van de inkomsten in uw kasboek met de uitgaven. Is dit getal negatief? Dan heeft u meer uitgaven dan inkomsten. Aan de hand van de informatie in het kasboek kunt u uw uitgaven gemakkelijk beperken. 
 

Kasboeken Jalema

De kasboeken van Jalema zijn er in alle soorten en maten. Zo vindt u bij de kantoorvakhandel bijvoorbeeld kasboeken van Jalema met een ringband of ingebonden kasboeken. U heeft genoeg keuze uit kasboeken van Jalema. De kasboeken van Jalema zijn handig om uw financiën op orde te houden. Bij de plaatselijke kantoorvakhandel in de buurt kunt u terecht voor alle Jalema kasboeken. Via de website van de kantoorvakhandel kunt u de dichtsbijzijnde kantoorvakhandel vinden via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt