Wat is een handdoekroldispenser?

Wanneer we kijken naar de facilitaire artikelen die een kantoor of bedrijf op voorraad moet hebben, kan een handdoekroldispenser niet ontbreken. Toch weet niet iedereen wat een handdoekroldispenser precies is. Wij lichten graag toe wat dit is en waarom het eigenlijk onmisbaar is bij u op kantoor.
 

Voordelen van handdoekroldispensers

Een handdoekroldispenser hoort in een kantoor of bedrijf in de keuken en bij de toiletten te hangen. Uit de handdoekroldispenser komen papieren doekjes waarmee uw medewerkers hun handen kunnen afdrogen. U kunt hier uiteraard ook een handdoek voor in de plaats hangen, maar een handdoekroldispenser is een stuk hygiënischer. En er zitten nog meer voordelen aan het gebruik van een handdoekroldispenser.

Wanneer u uw handen afdroogt aan een handdoek, kan het zijn dat deze nog vochtig is van de voorganger. Dit is niet echt heel fris. Dit is iets wat u voorkomt met het gebruik van een handdoekroldispenser. De papieren doekjes die uit deze dispenser komen, zijn voor eenmalig gebruik. Dit is erg hygiënisch, zowel in de keuken als op de toiletten.
Daar komt bij dat de meeste handdoekroldispensers tegenwoordig met een touch-screen systeem werken. U hoeft de dispenser dus niet eens aan te raken om de doekjes eruit te krijgen. Ideaal, wanneer u het ons vraagt.
 

Soorten handdoekroldispensers

Er zijn bij uw kantoorvakhandel verschillende handdoekroldispensers te verkrijgen. Wat deze dispensers gemeen hebben, is dat zij allen een strak en functioneel design hebben. De handdoekroldispensers ogen modern en passen dus goed in uw sanitaire ruimte of keuken. Daarbij zijn ze erg gemakkelijk om te gebruiken en na te vullen. 

U kunt kiezen voor een handdoekroldispencer welke met een touch-screen systeem werkt, maar ook voor een dispenser waar u de papieren doekjes uit kunt trekken. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. 

Wilt u meer informatie over de handdoekroldispensers? Vraag dan om advies bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt