Wat is een draadloos toetsenbord?

Een draadloos toetsenbord is erg handig. Een draadloos toetsenbord kan overal mee naartoe genomen worden en u kunt het draadloos toetsenbord makkelijk aansluiten. Ook heeft een draadloos toetsenbord verschillende voordelen waar u optimaal van kan genieten.
 

De werking van een draadloos toetsenbord

Een draadloos toetsenbord is een toetsenbord dat functioneert zonder aangesloten te zitten met talloze kabels. Het draadloze toetsenbord maakt contact met de computer via stralingen en het gebruik is er erg makkelijk van. U hoeft alleen een usb stick in uw computer of laptop te steken, batterijen in het toetsenbord te doen en het draadloze toetsenbord werkt op uw computer. 

Met een draadloos toetsenbord heeft u meer ruimte op uw bureaublad en bent u veel mobieler. Ook zijn draadloze muizen erg in de trek en deze worden dan ook vaak bij het draadloze toetsenbord aangeboden of zitten er inclusief bij. 
 

Verschillende merken draadloze toetsenborden

Als het gaat om draadloze toetsenborden heeft u keus uit verschillende soorten, maten, kwaliteiten en merken. De volgende merken hebben draadloze toetsenborden in hun assortiment zitten:
Bent u opzoek naar een draadloos toetsenbord? Dan kan u uit verschillende merken en toetsenborden kiezen. Wilt u meer weten over de diverse draadloze toetsenborden van de kantoorvakhandel? Ga voor advies of aanschaf naar één van de 600 kantoorvakhandels, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel. Of kijk op Pinterest, daar hebben wij de handigste ICT-accessoires voor u verzameld.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt