Wat is een A4 agenda?

Het woord zegt het al. Een A4 agenda is een agenda op a4 formaat. Normaal gesproken zijn agenda’s klein en compact. Dit biedt weinig ruimte voor het opschrijven van al uw afspraken. Het wordt dan onoverzichtelijk. Doordat er weinig ruimte is in de agenda, schrijft u de afspraken even snel op een papiertje. U zult het al raden, het papiertje raakt zoek en u bent de afspraak kwijt. 

Met de A4 agenda kunt u overzichtelijk al uw afspraken inplannen. Op het juiste tijdstip kan de afspraak gezet worden. De uurindeling is meestal van 08.00 uur tot 20.00 uur. Niet alleen uw afspraken kunt u kwijt in de A4 agenda, maar ook al u dagelijkse werkzaamheden. Door de grootte van de agenda kunt u al uw taken, werkzaamheden of andere activiteiten kwijt. 


Verschillende A4 agenda’s.

Er zijn verschillende A4 agenda’s te koop. De A4 agenda per week of de A4 agenda per dag
Bij de A4 agenda per week vindt u per twee pagina’s een overzicht van uw wekelijkse activiteiten en taken. De ruimte voor notities verscheelt per agenda. Het is gebruikelijk dat er bij de week A4 agenda per 2 pagina’s ruimte is voor notities. Verder vindt u ook een beknopt jaar overzicht.  

Bij de A4 agenda per dag vindt u per twee pagina’s een overzicht van twee dagen. Hierdoor wordt er nog meer ruimte gecreëerd voor het opschrijven van afspraken. Het nadeel is wel dat u niet duidelijk ziet wat er per week ingepland staat. Ook hier verschilt weer de ruimte voor notities. 

A4 agenda’s zijn over het algemeen voorzien van een perforatiehoek en/of leeslint.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt