Wat is A2 formaat papier?

A2 formaat papier nodig? A2 papier wordt vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden. Dit omdat het formaat van A2 papier erg geschikt is voor het maken van posters, collage’s en displays. Maar wat zijn nou eigenlijk de afmetingen van A2 formaat papier? En welke formaten papier zijn er nog meer te verkrijgen? 
 

Afmetingen A2 formaat papier

Wanneer u A2 papier wilt gebruiken, is het wel verstandig om te weten wat de afmetingen van het A2 formaat papier zijn. Zo is het voor u handig om uit te zoeken of dit papierformaat wel de juiste is voor u. De afmetingen van het formaat A2 papier zijn als volgt: 
420 x 594 mm, oftewel: 42,0 x 59,4 cm. 

Deze afmetingen zijn erg handig voor verschillende doeleinden, zoals het maken van een collage, poster of display. A2 formaat papier wordt hier vaak voor gebruikt. 
 

A2 papier aanschaffen

Wilt u A2 papier aanschaffen? Dan geven we u nog wel een tip mee. Wanneer u wilt gaan printen op A2 papier, is het fijn te weten dat printers welke A2 printen vaak prijzig zijn. U kunt voor printen op A2 papier ook langs de copyshop gaan, dit kan u veel geld schelen. Wanneer u vaker op A2 formaat moet printen, kunt u het beste een printer aanschaffen welke dit papierformaat kan printen. 

U kunt het papierformaat A2 aanschaffen in uw plaatselijke kantoorvakhandel of gewoon online bestellen via verschillende kantoorvakhandelaren. Via onze postcodezoeker vindt u snel uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt