Wat heb ik nodig als ik een presentatie moet geven?

U bent bezig met de voorbereidingen van een presentatie en bent op zoek naar een lijst met benodigdheden tijdens uw presentatie? Dé Kantoorvakhandel helpt u op weg met onderstaande presentatiebenodigdheden. 
 

Benodigdheden presentatie

Presentatiesystemen

Vaak is er al een beamer aanwezig in ruimtes die zijn ingericht om te presenteren. Check voorafgaand aan uw presentatie of uw PowerPoint, Prezi of Keynote op USB-stick werkt met behulp van een presenter met ingebouwde laserpointer om naar de volgende dia te gaan. Check ook of er een lezenaar en microfoon aanwezig is. Of de lezenaar goed ingesteld staat en hoeveel ruimte u heeft voor uw notities en uw flesje water. Waar gaat u uw presentatie op projecteren? Is dit op een muur of een whiteboard of projectiescherm? 
 

Persoonlijke hulpmiddelen presentatie

Print de slides van uw presentatie in het klein uit op een A4-papiertje als spiekbriefje. Zo ziet u tijdens het presenteren gelijk wat de volgende dia in uw presentatie zal zijn, zodat u tijdig een bruggetje kunt leggen naar uw volgende onderdeel. Maak korte steekwoorden van de essentie van uw presentatie op een notitieblok, en leg een pen in de buurt zodat u eventueel last-minute nog extra aantekeningen kunt maken. 

Wilt u meer weten over de benodigdheden voor het geven van een presentatie? Bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt kunt u terecht voor advies en verkoop van kantoorartikelen die onder andere nodig zijn bij het geven van een presentatie. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt