Wat heb ik nodig als ik een groepje klanten of bezoekers krijg?

U verwacht binnenkort een (grote) groep klanten of bezoekers bij uw bedrijf? Dé Kantoorvakhandel geeft u een overzicht van de benodigdheden om het uw klanten of bezoekers aan niets te laten ontbreken. 
 

Benodigdheden voor klanten of bezoekers

Of u nu een rondleiding verzorgt aan een groep klanten of bezoekers, een vergadering organiseert of voor acquisitie klanten of bezoekers ontvangt, de volgende zaken helpen u uw checklist voor te bereiden. 
 

Eten en drinken voor mijn bezoek

Bied uw klanten of bezoekers diverse drankmogelijkheden aan zoals koffie en thee, water of frisdranken. Naast bovengenoemde dranken kunt u via Dé Kantoorvakhandel ook een ruim assortiment aan koek en snoep verkrijgen. 
 

Presentatiehulpmiddelen

Om een professionele indruk achter te laten en informatie te geven over uw producten of diensten aan uw bezoekers/klanten kunt u de volgende zaken gebruiken:

Ontvangstruimte

Heeft u al een ruimte gereserveerd waar u uw klanten kunt ontvangen? Voor een goed overzicht van uw producten en diensten kunt u een presentatie verzorgen om uw klanten of bezoekers van meer informatie te voorzien. 


Schrijfmateriaal

Verzorg voldoende schrijfmateriaal zoals notitieblokken en schrijfwaren om uw klanten of bezoekers aantekeningen te laten maken tijdens hun bezoek aan uw bedrijf. 
 

Relatiegeschenken

Wilt u na afloop van het bezoek van uw klanten of bezoekers een kleine attentie meegeven als relatiegeschenk? Denk aan de volgende relatiegeschenken:
  • wijn 
  • luxe schrijfwaren
  • 4-in-1 styluspen

Algemene indruk

Heeft u een klein bedrijf en werkt u niet met een dagelijkse of wekelijkse schoonmaakservice? Zorg dan in ieder geval dat uw bedrijf en schoon en verzorgt uit ziet. Vergeet hierbij ook de toiletten niet! 

Wilt u meer weten over kantoorartikelen die handig zijn wanneer u een groep klanten of bezoekers ontvangt? Ga voor advies en verkoop van dergelijke kantoorartikelen naar één van de 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt