Wat doe ik met visitekaartjes die ik ontvang?

Wanneer u bij een evenement bent geweest waar u hebt kunnen netwerken kunt u ervoor kiezen om na terugkomst uw ontvangen visitekaartjes in uw bureaula te deponeren. De kans is dan groot dat u visitekaartjes - van in de toekomst mogelijk nuttige contactpersonen - kwijtraakt. U kunt met de volgende visitekaartopbergsystemen uw ontvangen visitekaartjes geordend opbergen. 


Visitekaartjes opbergen

Vistitekaarthouder

Op het moment dat u van uw relatie een visitekaartje ontvangt kunt u hem netjes tijdelijk bewaren in een stevige visitekaarthouder. Dit is naast een handig bewaarmiddel voor uw eigen visitekaartjes ook een professionele manier om de zojuist ontvangen visitekaartjes op te bergen. Dit komt op uw relatie beter over dan wanneer u het kaartje los in uw zak of tas stopt. 


Visitekaartmolen

Eenmaal terug op uw werkplek heeft u meerdere keuzes om uw ontvangen visitekaartjes op te bergen. Eén van de mogelijkheden is een visitekaartmolen op uw bureau. Dit is een handig kantoorproduct als u regelmatig een contactpersoon nodig heeft. Binnen luttele seconden heeft u het juiste visitekaartje gevonden met bijbehorende contactgegevens. 


Visitekaartmap

Een andere mogelijkheid voor het geordend opbergen van uw ontvangen visitekaartjes is een visitekaartmap. Kies voor een nette leren etui die mooi in uw tas past of snel voor de hand ligt in uw bureaula. U kunt tot wel 245 visitekaartjes opbergen in een visitekaartmap.


Visitekaartringband

Voor een meer permanente archivering van uw ontvangen visitekaartjes kunt u kiezen voor een visitekaartringband


Visitekaarttassen en -hoezen

Met de, al dan niet zelfklevende, visitekaarttassen en -hoezen kunt u op een professionele manier uw visitekaartjes opbergen. Naast het opbergen is dit type visitekaartopbergsysteem ook zeer geschikt voor het persoonlijk maken van uw offertemappen, catalogi en presentatiemappen. 

Meer weten over hoe u visitekaartjes opbergt en welk visitekaartopbergsysteem het beste bij u past? Ga voor advies en verkoop naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel voor visitekaartmolens, -mappen, -ringbanden en visitekaarttassen. Lees ook: Visitekaartjes opbergen: hoe doe ik dat netjes?

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt