Waarvoor gebruik je een couverteermachine?

Een couverteermachine is een machine die in geen enkele postkamer van een bedrijf mag ontbreken. Met een couverteermachine kunt u zeer eenvoudig en snel brieven, facturen of andere mailings vouwen en deze laten vullen in enveloppen. Daarnaast kan de couverteermachine voor u de enveloppen sluiten. De aanschaf van een couverteermachine kan uw bedrijf veel tijd besparen met het versturen van mailings. Bovendien bespaart u op personeelskosten, omdat een couverteermachine gemiddeld 6 keer sneller de post gereed kan maken voor versturen dan wanneer u dit handmatig laat doen. U heeft dus minder personeel nodig om dezelfde hoeveelheid enveloppen te kunnen verwerken.

Wilt u weten of een couverteermachine voor uw bedrijf voordelig is? Ga na hoeveel personeelskosten u kunt besparen op de mailings die u verstuurt. Hoeveel brieven verstuurt u gemiddeld per maand? Zet deze cijfers af tegen de eenmalige aanschafkosten van een couverteermachine en u zult zich al snel realiseren dat een couverteermachine een goede investering is. Een couverteermachine is aantrekkelijk vanaf 800 enveloppen per maand en de capaciteit van een couverteermachine ligt rond de 15.000 poststukken per maand.

Met bovenstaand antwoord weet u wat een couverteermachine is en waarvoor u een couverteermachine kunt gebruiken. Wilt u meer informatie over een couverteermachine? Ga naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt voor meer informatie over couverteermachines.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt