Waar vind ik oranje kantoorartikelen?

Tijdens Koningsdag, het WK voetbal en diverse andere evenementen zoals de Olymische Spelen trekt heel Nederland de oranje spullen tevoorschijn. Maar ook de herfst is de gelegenheid bij uitstek om de kleur oranje te integreren in uw interieur. Deze oranje kantoorartikelen zijn verkrijgbaar via de 600 kantoorvakhandels die zijn verbonden aan Dé Kantoorvakhandel. 


Oranje kantoorartikelen

Oranje kantoorartikelen: tablet en smartphone accessoires


Sleeve xtreme mac voor ipad mini denim oranjeMet dit oranje hoesje voor uw iPad mini waant u zich helemaal in oranje sferen. Dit oranje kantoorartikel is ook verkrijgbaar in de kleuren roze, paars, camouflage en spijker

Heeft u een iPhone? Met een oranje beschermhoes voor uw geliefde smartphone kan niemand meer om uw oranje-support heen. Dit oranje kantoorartikel van de populaire Leitz WOW-serie is verkrijgbaar voor de iPhone 4 en 4S en voor de iPhone 5 en 5S
 

Oranje kantoorartikelen: schrijfwarenViltstift edding 3000 rond 1.5-3mm oranje


Edding helpt u in uw zoektocht naar oranje kantoorartikelen. Oranje aantekeningen op vrijwel alle oppervlakken maakt u snel en secuur met de oranje viltstift 3000 van Edding.


Oranje kantoorartikelen: papierwaren


Notitieblok leitz wow a4 gelinieerd oranjeAansluitend bij de oranje kantoorartikelen uit de WOW-serie van Leitz is dit stijlvolle A4-notitieblok. De stevige hardcover maakt dit een ideaal en trendy kantoorartikel voor onderweg. 

Kopieerpapier fastprint a4 160gr oranje 50velTopkwaliteit oranje kantoorpapier vindt u bij Dé Kantoorvakhandel. Met dit oranje kantoorartikel kunt u snel de medewerkers en bezoekers van uw bedrijf van de oranje-sfeer laten proeven.Notitieboek oxford international a4 4-gaats gelinieerdNiet alleen handig tijdens een oranje-evenement: dit prachtige Oxford international notitieblok schrijft niet alleen heerlijk door het speciaal door Oxford ontwikkelde Optik Paper, u kunt er ook handig uw losse documenten in opbergen. Zeer geschikt voor vergaderingen, workshops en trainingen. 
 

Oranje kantoorartikelen: bureau-artikelen

Uit de Leitz WOW-serie kunt u nog veel meer oranje kantoorartikelen verkrijgen, zoals een oranje perforator, oranje nietmachine en een oranje tablet-houder. Deze oranje en nog veel meer ander gekleurde kantoorartikelen vindt u via de merkenpagina van LeitzLaat u inspireren door de kleur oranje op ons Pinterestbord. Voor een compleet overzicht oranje kantoorartikelen gaat u naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt