Waar let ik op bij het kopen van een multifunctional?

Met een multifunctional kunt u printen, scannen, kopiëren en faxen met één apparaat. Erg handig, want het scheelt niet alleen stroomverbruik en aanschafkosten, maar ook in opslagruimte. U hoeft alleen de multifunctional een plek te geven in uw werkomgeving. Dé Kantoorvakhandel, vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandels door Nederland en België, geeft u advies over de aanschaf van een multifunctional. 
 

Kopen van een multifunctional

Doel van de multifuctional?

Met welke reden wilt u een multifunctional kopen? De printer is vaak de functie van een multifunctional dat voor de meeste bedrijven de doorslag kan geven tot het soort multifunctional dat wordt gekocht. Wilt u elke dag veelvuldig printen, of print u per week maar een paar velletjes? 


Multifunctional: laserprinter of inkjetprinter?

Afhankelijk van het doel van uw multifunctional kunt u kiezen voor een multifunctional met een ingebouwde laserprinter of een ingebouwde inkjetprinter. U moet zich hierbij van te voren afvragen of u veel in kleur wilt gaan printen. Multifunctionals met kleurenlaserprinter zijn namelijk duurder in aanschaf dan laser-multifunctionals die in zwart-wit afdrukken. Print u veel en vindt u kleurenafdrukken belangrijk, dan adviseert Dé Kantoorvakhandel u te kiezen voor een multifunctionele laserprinter. Voor kleinschalig (thuis)kantoorgebruik is een inkjet-multifunctional een goede keuze. 


Multifunctiontal: netwerkopties

Let bij het kopen van een multifunctional op de netwerkopties van het apparaat. Kunt u er draadloos mee printen, scannen, kopiëren en faxen? Kunt u vanaf uw tablet of smartphone opdrachten versturen naar uw multifunctional? Vaak kunt u printen via smartphone of tablet. Kunt u ook printen via WiFi? En over welke geheugenkaarten-slots beschikt uw multifunctional? Allemaal zaken om op te letten bij het kopen van uw multifunctional. 

Ga voor advies en aanschaf van een multifunctional naar één van onze 600 verkooppunten in Nederland en België. Ga ook de volgende keer voor advies over kantoorartikelen zoals multifunctionals weer naar www.dekantoorvakhandel.nl.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt