Waar kan ik visitekaartjes laten drukken?

Er zijn diverse manieren waarop u aan professioneel ogende visitekaartjes van een hoge kwaliteit kunt komen voor uw onderneming. Dé Kantoorvakhandel zet de mogelijkheden voor het drukken van visitekaartjes voor u op een rij. 
 

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes bestellen bij een (internet)drukker

U kunt uw visitekaartjes laten drukken bij fysieke drukkerijen waar u langs kunt gaan, of het design van uw visitekaartje uploaden naar de websites van internet drukkerijen. De kosten voor deze services kunnen echter flink oplopen. Met de uitstekende kwaliteit kleureninkjetprinters van nu kunt u zelf eenvoudig uw visitekaartjes afdrukken. 
 

Zelf visitekaartjes afdrukken

Via Dé Kantoorvakhandel en de ruim 600 aangesloten lokale kantoorvakhandelaren heeft u de keuze uit diverse pakketten met visitekaartjes om zelf te printen met uw (thuis)kantoorprinter. Met de bijgeleverde software heeft u tot wel 4000 voorbeelden van designs die u eenvoudig kunt personaliseren. De visitekaartjes zijn verkrijgbaar van 180 grams tot 270 grams papier. Zo kunt u precies de uitstraling kiezen die past bij uw onderneming. Bekijk het overzicht van de pakketten visitekaartjes die u zelf kunt afdrukken. 

Bekijk ook: Hoe maak ik mijn eigen visitekaartjes?
 

Voordelen zelf visitekaartjes afdrukken

Software sigel businesscard tbv visitekrt meertalig
  • Goedkoop
  • Direct klaar
  • Handig zelf nieuwe visitekaartjes bijdrukken
  • Professionele kwaliteit 
  • Hulp bij het ontwerpen van uw visitekaartje
Deze pakketten om zelf uw visitekaartjes te drukken zijn verkrijgbaar bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt