Wat zijn de voordelen van zelfklevende enveloppen?

Zelfklevende enveloppen worden nog steeds veel gebruikt. Ondanks de moderne technologie en het gemak van het versturen van e-mails, wordt er nog altijd een beroep gedaan op de ouderwetse postbode. Wanneer u iets moet verzenden met de post, zijn enveloppen onmisbaar. Er zijn echter ontzettend veel soorten enveloppen, bijvoorbeeld zelfklevende enveloppen. Maar wat zijn is het voordeel van zelfklevende enveloppen? In dit artikel vertellen wij u alles over zelfklevende enveloppen en de voordelen ervan.


Soorten zelfklevende enveloppen

Er zijn verschillende soorten zelfklevende enveloppen. Neem bijvoorbeeld transparante enveloppen, luchtkussenenveloppen en bordrugenenveloppen. Iedere envelop heeft zijn eigen eigenschappen. Zo zijn er ook enveloppen in verschillende kleuren en afmetingen. Het is dan ook erg belangrijk om de juiste envelop te kiezen. 
 

Voordeel zelfklevende enveloppen

Zelfklevende enveloppen zijn erg handig en worden vaak in grote bedrijven gebruikt waar dagelijks veel post verzonden moet worden. Maar wat is nou het voordeel van zelfklevende enveloppen? De naam alleen zegt het al, zelfklevend. Het grote voordeel van zelfklevende enveloppen is dat u niet zelf de enveloppen hoeft te likken om er voor te zorgen dat deze dicht zit. De enveloppen hebben namelijk een zelfklevende klep zodat deze vanzelf goed dicht komt te zitten. 


Meer informatie

Wilt u meer weten over zelfklevende enveloppen en welke zelfklevende enveloppen u nodig heeft? Bezoek dan eens een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Hier staan professionals voor u klaar om u te helpen met het maken van een keuze op het gebied van zelfklevende enveloppen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt