Wat zijn de voordelen van een port-betaald stempel?

Een port-betaald stempel, wat zijn daar de voordelen van? Post wordt nog altijd dagelijks veel verstuurd, ondanks de opkomst van internet en e-mailen. Wanneer post verstuurd wordt moeten postzegels op de post geplakt worden. Maar als bedrijf kunt u er ook voor kiezen om de post op een andere manier te frankeren, bijvoorbeeld met een port-betaald stempel.
 

Port-betaald

Port-betaald is ook een manier om post te frankeren. De post wordt aan het postbedrijf aangeboden, voorzien van de stempelopdruk ‘Port-betaald’. Echter is dit alleen mogelijk wanneer u als klant een zakelijke overeenkomst heeft met het postbedrijf. 
 

Voordelen port-betaald stempel

De voordelen van een port-betaald stempel is dat u achteraf pas hoeft te betalen, deze betaling komt binnen via een factuur. Een port-betaald stempel is tevens voor nationaal en internationaal gebruik en opgesteld volgens de verplichte richtlijnen van PostNL.

Wanneer u een port-betaald stempel wilt aanschaffen kunt u vaak kiezen tussen verschillende kleuren inkt. Vaak is het inktkussen in de port-betaald stempel verwisselbaar, hierdoor gaat de stempel lang mee.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt