Wat zijn de voordelen van een ordnermolen?

Opbergen is erg belangrijk, vooral wanneer u werkt met veel verschillende soorten documenten. Om snel iets terug te vinden moet u efficiënt uw ordners opbergen. U kunt hier een kast, maar ook een ordnermolen voor gebruiken. Maar wat is het voordeel van een ordnermolen? En zijn er andere opbergystemen voor het opbergen van dossiers en dergelijke?
 

Voordelen ordnermolen

Een ordnermolen zorgt er voor dat uw administratie er goed en overzichtelijk bij staat. Ordnermolens hebben meerdere voordelen, maar het grootste voordeel is dat u zelf de hoogte van uw ordnermolen kunt bepalen. 

Een ordnermolen kan vaak tot 6 etages hoog opgebouwd worden. Per etage kunnen er 24 ordners opgeborgen worden. Tevens kunnen de etages van een ordnermolen los van elkaar gedraaid worden, erg handig wanneer u een bepaalde ordner zoekt.
 

Etiketten
 

Wanneer u ervoor wilt zorgen dat ook uw ordnermolen er overzichtelijk uitziet, is het verstandig om etiketten te plakken op de ruggen van de ordners in de ordnermolen. Op deze etiketten kunt u gemakkelijk vermelden wat de inhoud van de ordner is. Op deze manier vindt u snel de ordner in de ordnermolen terug die u zoekt!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt