Wat zijn de voordelen van een draadloos toetsenbord?

Een draadloos toetsenbord is erg handig zowel voor op het kantoor als voor thuiswerken. Een draadloos toetsenbord werkt zoals een normaal toetsenbord. Het draadloze toetsenbord is makkelijk aan te sluiten en werkt op batterijen. Bij de aanschaf van een draadloos toetsenbord geniet u van verschillende voordelen.
 

De mobiliteit van een draadloos toetsenbord

Met een draadloos toetsenbord bent u een stuk mobieler dan met een standaard toetsenbord. Maakt u gebruik van een draadloos toetsenbord? Dan kunt u zich verplaatsen en zitten waar u wilt. Heeft u het even gehad met achter uw bureau werken? Dan neemt u uw laptop en toetsenbord makkelijk mee naar een andere plek. Met een draadloze muis maakt u uw mobiliteit helemaal compleet. Werk waar u wilt met het draadloze toetsenbord en de draadloze muis. 
 

Meer ruimte

Wordt u ook wel eens gek van al die draden die op uw bureau liggen? Dit probleem is compleet de wereld uit as u een draadloos toetsenbord aanschaft. Een draadloos toetsenbord zegt het eigenlijk al: het heeft geen draden. Een draadloos toetsenbord werkt door middel van batterijen en een bijgeleverd USB stickje die in de laptop of computer moet. Een hoop onnodige draden zijn dus van uw bureau verwijderd. Ook kunt u uw draadloze toetsenbord handig opbergen zodat het toetsenbord niet in de weg ligt als u hem niet nodig heeft. 
 

Comfortabel 

Een draadloos toetsenbord zorgt voor een hoop meer comfort. Met een standaard toetsenbord zit u aan beperkingen, wilt u uw toetsenbord dichterbij hebben dan zullen de kabels misschien te kort zijn. Met een draadloos toetsenbord heeft u hier nooit meer last van. U kunt uw toetsenbord neerzetten waar uw wilt en dit zorgt voor comfortabeler werken. Ook kunt u uw draadloos toetsenbord makkelijk schoonmaken, omdat u het toetsenbord makkelijk mee naar een andere plek kan nemen kunt u hem comfortabel schoonmaken. 

Ga voor advies over diverse soorten ergonomische hulpmiddelen naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandels in Nederland en België en voorziet u in handig advies rondom de aanschaf van diverse soorten kantoorartikelen, waaronder ergonomische hulpmiddelen voor uw werkplek. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt