Wat is het voordeel van transparante enveloppen?

Enveloppen worden door de Kantoorvakhandel aangeboden in verschillende vormen en maten. De transparante envelop wordt nu onder de aandacht gebracht. De transparante envelop, is een envelop die doorschijnt. Op deze manier is de inhoud direct te zien. 
Deze bijzondere envelop heeft zo zijn voor- en nadelen. De inhoud is direct te zien, wat het een speelse manier maakt om iets te verzenden. De ontvanger kan de envelop leuk vinden omdat het niet iets van alledaags is. Een transparante envelop is gevaarlijk om te gebruiken bij belangrijke documenten. Deze worden dan gezien door iedereen omdat de envelop doorschijnt. Het zou zonde zijn als de belangrijke informatie in de verkeerde handen terecht komt. Bedenk dus goed wat u wenst te verzenden met een transparante envelop.


Verschillende transparante enveloppen

De Kantoorvakhandel biedt u verschillende enveloppen die transparant zijn. Zo is er een enveloptas met ritssluiting in de maten A4 en A5. Het envelop tasje is geheel transparant en goed af te sluiten met de rits. De inhoud is direct te zien en is daarom geschikt voor eigen gebruik voor bijvoorbeeld documentatie of informatie. Tevens wordt de transparante envelop tas veelal gebruikt om producten die aandacht behoeven te verzamelen of te presenteren. De enveloptassen worden u aangeboden per acht stuks en zijn in 4 verschillende kleuren zodat u ieder tasje voor wat anders kunt gebruiken. Dit maakt het sorteren van papieren of andere zaken overzichtelijk. 


Voordelen transparante envelop

Een transparante envelop om te verzenden kan erg handig zijn om de ontvanger meteen te laten weten wat de inhoud is. De envelop die transparant is wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld magazines of brochures te verzenden. Naast het feit dat de ontvanger meteen ziet wat de inhoud is, is dit ook nog eens goede reclame voor iedereen (postbode, receptioniste etc.) die de envelop vasthoudt of ziet. De transparante envelop is praktisch en representatief. Bovendien is het zo dat, omdat de ontvanger de inhoud van de envelop direct ziet, dit meteen zijn aandacht trekt en dat zorgt voor nieuwsgierigheid. 
De transparante enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende klep. 

Op zoek naar een setje transparante enveloppen om uw ontvanger nieuwsgierig te maken en uw boodschap over te brengen? Kijk dan bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel, deze vindt u via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt