Voor welke data is een datasafe bedoeld?

Een datasafe is een goed beschermmiddel voor diverse soorten data. In dit artikel legt Dé Kantoorvakhandel, de vertegenwoordiger van ruim 600 lokale Nederlandse en Belgische kantoorvakhandelaren, uit welke verschillende datamiddelen uitstekend bewaard kunnen worden in een datasafe.

Weet u al welke data geschikt is voor een datasafe en wilt u direct weten uit welke datasafes u kunt kiezen en waar u een datasafe kunt kopen? Kijk in het overzicht van de beschikbare datasafes via Dé Kantoorvakhandel. Voor uw dichtstbijzijnde verkooppunt van datasafes gaat u naar de postcodezoeker
 

Welke data opslaan in datasafes?

Een datasafe is geschikt voor het veilig opslaan en bewaren van digitale documenten. Maar welke data kunt u nu precies allemaal opslaan in een datasafe? 
 

Soorten data

Een datasafe is geschikt om verschillende soorten data te beschermen tegen brand en diefstal. Denk hierbij aan digitale bedrijfsdocumenten, foto's, video's en back-ups op zowel magnetische als optische informatiedragers, zoals:

Voordelen van een datasafe

Het opslaan van uw documenten in een datasafe heeft zo zijn voordelen. Namelijk:
  • Uw magnetische en optische dataopslagmiddelen blijven tot 120 minuten beschermd bij brand.
  • Met een dubbelbaardslot blijft uw belangrijke data ook goed beschermd tegen diefstal.
Wilt u aanvullend advies over datasafes? Voor deskundig advies over datasafes en andere kantoorartikelen gaat u naar een kantoorspecialist bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt