Welke verschillende notitieblokken zijn er?

Notitieblokken zijn onmisbaar in het dagelijks leven. We gebruiken ze zowel op het werk als thuis. Notitieblokken zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Of het nou is om dingen te noteren, boodschappenlijstjes te maken of om een bericht achter te laten, iedereen heeft een notitieblok nodig. 

Een notitieblok neemt weinig ruimte in beslag en is ontzettend handig om uw familie, uw collega’s of uw vrienden en kennissen snel en gemakkelijk van informatie te voorzien. Tevens is het ontzettend handig als er iets in u op komt, wat u zeker moet onthouden. Noteer het gemakkelijk in een notitieblok van Jalema, zodat u het niet vergeet. Vergeet dan ook nooit om een notitieblok en een pen bij de hand te hebben, zodat wanneer u snel iets moet noteren, u altijd pen en papier bij de hand heeft. 
 

Notitieblokken in alle soorten en maten

Notitieblokken zijn ontzettend handig en komen altijd wel van pas. Maar er zijn zo veel verschillende notitieblokken dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij de verschillende soorten notitieblokken voor u op een rijtje gezet. 
 

Things-to-do

Een things-to-do notitieblok is ontzettend handig als u van een strakke planning houdt. Met dit notitieblok vergeet u niets meer. Als u iets te binnen schiet wat u nog moet doen, schrijf dit dan op in dit speciale things-to-do notitieblok. Kijk een aantal keer per dag in het notitieblok zodat u niets meer zult vergeten.
 

Gespreksnotitieblok

Het gespreksnotitieblok is een handig hulpmiddel als u notities moet maken tijdens een bezoek of een telefoongesprek. Alle gegevens kunt u gemakkelijk invullen op het gespreksnotitieblok. Zo bent u er zeker van dat u niets vergeet te noteren. 
 

Snelmemoboek

Een snelmemoboek is handig als u even kort een boodschap moet schrijven. U kunt het origineel gemakkelijk afgeven en zelf het kopie houden. Met een snelmemoboek is het niet meer mogelijk om boodschappen kwijt te raken of te vergeten, omdat er altijd een kopie van bestaat. 
 

Terugbelboek

Het terugbelboek is ideaal voor het noteren van notities en actiepunten tijdens een bezoek of telefoongesprek. 
 

Kladblok

Een kladblok is handig als u even snel wat wil noteren of om een bericht gemakkelijk door te geven. Zo laat u met een kladblok gemakkelijk een boodschap achter voor bijvoorbeeld uw gezin of collega’s. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt

Subvragen