Wat is het verschil tussen koud en warm lamineren?

Wat zijn lamineerhoezen?

Wilt u lamineren met behulp van lamineerhoezen en een lamineerapparaat? Met behulp van een lamineerapparaat en lamineerhoezen is het mogelijk om documenten te lamineren. Met lamineren wordt het document als het ware verstevigd door een plastic laagje of lamineerhoezen. Deze lamineerhoezen zorgen er voor dat uw documenten na het lamineren beschermd zijn tegen vuil en beschadigingen.
 

Wat zijn lamineerhoezen?

Met behulp van een lamineerapparaat is het mogelijk om documenten te lamineren Wel heeft u voor het lamineren vaak lamineerhoezen nodig. Lamineerhoezen worden vaak in combinatie met een lamineerapparaat gebruikt. Met behulp van de lamineerhoezen kunt u uw documenten beschermen tegen vuil en beschadigingen. Let wel op dat u de juiste hoezen gebruikt voor het lamineren voor het beste eindresultaat.

Lamineerhoezen zijn in verschillende types te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht van de lamineerhoezen en een matte of glanzende lamineerhoes. Het is op een matte lamineerhoes mogelijk om te schrijven. 

Verder zitten er ook verschillen in de lamineerhoezen wanneer u naar details kijkt. Denk aan de hoekpunten, verschillende bladen of zelfklevende lamineerhoezen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt