Deze pen kan alles: schrijven, gummen en overschrijven

Schrijven met een pen en toch uit kunnen wissen als er iets fout gaat. Handig toch? Met een uitgumbare pen hoeft u zich geen zorgen meer te maken. U kunt schrijven met een pen en toch iets ongedaan maken mocht u dat willen. De Kantoorvakhandel biedt de uitgumbare pennen aan. Neem bijvoorbeeld de rollerpen Pilot frixion clicker. 
 

Pen van Pilot

De uitgumbare frixion rollerpen van Pilot is er nu met een clip die de pen punt met een "klikindicator" in- en uitschuift. U kunt schrijven, verwijderen en opnieuw schrijven met deze mooie pen. Dit wordt ook wel “write-delete-repeat” genoemd. U heeft geen gum of wisser meer nodig en het papier blijft onbeschadigd. De speciale inkt van de pen reageert op warmte en door de wrijving met het rubbere uiteinde van de pen verdwijnt de inkt. U kunt er dan ook meteen weer over heen schrijven. De pen van Pilot is navulbaar. U gebruikt daarvoor een vulling van Pilot. De schrijfbreedte van de pen is 0,4mm. 

Deze handige pen is ook zeer handig om mee te nemen naar school. Een uitwisbare pen is zeker iets wat niet in de etui mag ontbreken. De pen van Pilot is er in de volgende kleuren: roze, paars, blauw, lichtblauw, groen en zwart. 
 

Rollerpen van Pilot verkooppunten

Wilt u zo’n mooie rollerpen van Pilot aanschaffen? Dit kan bij verschillende verkooppunten. U vindt uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt