USB-autolader voor in de auto

Een USB is de afkorting voor Universal Serial Bus. Een USB is een standaard voor het aansluiten van apparatuur. Denk hierbij aan printers, telefoons, tablet, een muis etc. Er zijn verschillende soorten USB sticks. Op zo’n USB stick kun je informatie opslaan. 
 

Wat is een USB-autolader

Eigenlijk zegt het woord het al, het is een USB voor in de auto waar apparatuur mee opgeladen kan worden. Door de universele aansluiting van een USB kan ieder apparaat erop aangesloten worden. Er dient wel een USB kabel tussen het apparaat en de usb-autolader te zitten. 
 

Voordelen USB-autolader

  • Kan in elke auto met een sigaren/sigaretten plug 
  • Gemakkelijk en snel uw apparaten opgeladen
  • Nooit meer een leeg apparaat in de auto
  • Nooit meer een lege batterij van uw Tom Tom
 

Verschillende USB autoladers

Er bestaan verschillende USB autoladers.
Autolader met één usb poort. Deze autolader bevat één usb poort. Er kan dus maar één apparaat tegelijkertijd opgeladen worden. 
Autolader met twee usb poorten. Deze autolader bevat twee usb poorten. Hierdoor kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd opgeladen worden. 

Bent u op zoek naar een USB autolader? Vind door onze postcodezoeker een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Heeft u nog meer advies nodig over verschillende kantoorartikelen? Vind advies op www.dekantoorvakhandel.nl.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt