Trends schoolspullen 2016

Een nieuw jaar komt met nieuwe trends en dat geldt dus ook voor de trends voor schoolspullen in 2016. In de mode en in de muziek staat elk seizoen voor een andere stijl, maar ook op school is het belangrijk om met trends mee te gaan. Op school doen kinderen dat door zich te onderscheiden met hun schoolspullen. Hippe en trendy spullen zoals potloden, pennen, het etui en de agenda moeten allemaal bij elkaar passen en zorgen voor een modieuze uitstraling. Voor kinderen is het belangrijk zich te ontwikkelen aan de hand van een eigen identiteit, die ze kunnen uiten via hun schoolspullen. Weten wat de trends voor schoolspullen 2016 zijn? U leest het hier.


Laten zien wie ze zijn

Kinderen vinden het belangrijk er op school bij te horen, maar ook dat ze zichzelf kunnen zijn en hun eigen identiteit kunnen uitdragen. Door het volgen van bepaalde trends en stijlen kunnen kinderen laten zien wie ze zijn. Omdat de schoolperiode een groot onderdeel van het leven van kinderen is, zijn schoolspullen de manier om hun persoonlijkheid te laten zien. De trends voor schoolspullen 2016 zijn kleurrijk, uitbundig en vrolijk, maar ook steeds meer sekseneutraal. Het gaat er bijvoorbeeld niet meer per se om dat een agenda voor meisjes of voor jongens is, maar deze kan door allebei gebruikt worden. Neutrale pastelkleuren zoals groen, blauw en geel voeren de boventoon en zorgen voor een kleurrijk geheel. 


Schrijven, markeren en tekenen

Veel kinderen vinden naar school gaan en leren vaak saai, langdradig en niet zo interessant. Door gebruik te maken van vrolijke en gekleurde spullen, wordt hun interesse meestal al wat meer gewekt. Een balpen voor in de eigen agenda hoeft niet meer blauw te zijn, maar is felgroen of paars. Verschillende vakken hebben hun eigen kleur en belangrijke aantekeningen worden gemarkeerd met een markeerstift in grappige uitvoering. Ook ringbanden en mappen zijn niet meer zwart of grijs, maar hebben een felle kleur of een print. Door uw kind kennis te laten maken met de trends voor schoolspullen in 2016, kunt u zijn of haar aandacht weer op school richten. Benieuwd waar u deze trendy spullen kunt vinden? Bij DéKantoorvakhandel vindt u niet alleen gerei volgens de laatste trends voor school, maar ook voor bij u op kantoor. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt