Tips voor het kopen van een batterijlader

Batterijen zijn onmisbaar in het leven. Een batterijlader, ook wel opladeraccu genoemd, biedt dan uitkomst. Stel: u staat net op het punt een presentatie te beginnen voor die ene grote geldschieter die ontzettend graag partner wil worden van uw bedrijf. U hebt alles tot in detail voorbereid. De PowerPoint staat al klaar, het scherm is uitgerold, de koffie staat nog te dampen van de warmte en op tafel liggen pen en papier voor het geval dat iemand aantekeningen wil maken. De aandeelhouders stromen langzaam binnen en u bent er helemaal klaar voor. U drukt op de knop van de afstandsbediening om de presentatie op te starten en er gebeurt niks. Wat blijkt: de batterijen zijn op en nergens is een batterijlader te vinden!


Een batterijlader voor thuis en op kantoor

De situatie die hierboven wordt beschreven, is er natuurlijk één waar u niet in terecht wilt komen. Het kan zorgen voor een vertraging tijdens een presentatie, maar bijvoorbeeld ook voor oponthoud in het dagelijkse werkproces. U moet er gewoon vanuit kunnen gaan dat de technologie werkt. Punt uit! Dit soort situaties kunnen echter gemakkelijk voorkomen worden, met behulp van een batterijlader. In een doorsnee batterijlader is plek om vier batterijen op te laden. Moet u nu regelmatig een batterij opladen? Dan zijn er ook modellen waar acht of zelfs twaalf batterijen tegelijk inpassen. 

Een batterijlader kan naast een welkome gadget op kantoor, ook heel handig zijn voor in huis. U kent de situatie wel, waarin bijvoorbeeld de afstandsbediening het niet meer doet en u noodgedwongen de televisie moet besturen met de knopjes aan de zijkant van het scherm. Dit is alles behalve ideaal. Een batterij oplader die constant aan de stroom ligt, zorgt ervoor dat er altijd batterijen voor handen zijn en houden u uit vervelende en onverwachte situaties. 


Geen batterijen, maar accu’s?!

Tegenwoordig maken steeds meer kantoren en ook huishoudens naast apparaten die werken op batterijen, gebruik van apparaten die werken door middel van een accu. Accu’s kunnen echter evenals batterijen sneller leeg gaan dan u dacht. Om situaties vergelijkbaar aan die met de presentatie te voorkomen, is het misschien ook een goed idee een acculader op kantoor of in huis te hebben. Dit kastje geeft uw accu nieuwe energie en zorgt er daarmee voor dat vertragende situaties worden voorkomen. 

Wilt u meer weten over batterijen en de daarbij behorende batterijladers? Bezoek dan eens een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Hier staan professionals voor u klaar om u meer te vertellen over batterijlader. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt