Thee drinken op kantoor: hoe een theemachine kan zorgen voor een aangename kantooromgeving

Een kantoor kan nog zo mooi ingericht zijn, als er niet wordt gedacht aan indirecte kantoorzaken, blijft de productiviteit van werknemers laag. Werkonderbreking is één van de vele zaken die zorgt voor een minder productieve dag. Uw kantoorleven veraangenamen doet u dan ook door te investeren in facilitaire kantoorartikelen, zoals thee drinken op het werk. 

De kantooromgeving wordt steeds minder gezien als een werkplek en komt ook bij werknemers naar voren als een plek waar ze zich thuis willen voelen. Het moet een inspirerende omgeving worden waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Comfort speelt hier een grote rol in. Met name het verzorgen van warme dranken, zoals koffie en thee, zorgen voor een hogere productiviteit en prettige werksfeer. Investeren in een theemachine is dan ook zeker een must.
 

Het belang van thee drinken op het werk

De omgeving waar een koffie- of theemachine staat, is van groot belang. Tijdens de koffiepauze of theepauze worden hier gesprekken gevoerd met collega’s en zelfs een kort zakelijk overleg is mogelijk. Er worden heel wat dingen besproken tijdens deze vaak 5 minuten durende sessies. Toch kan dat zorgen voor een hoop creativiteit. Zorg voor verschillende theesoorten, zoals Lipton thee, en investeer ook in een Princess waterkoker om snel en efficiënt thee te zetten. Thee drinken is meer dan een opkikker. 

Door thee te drinken en te investeren in een goede theemachine zorgt u ervoor dat er sneller wordt gewerkt, mensen meer werk verzetten en deadlines sneller worden gehaald. Daarnaast zorgt een kwalitatief theehoekje ervoor dat klanten en bezoekers op een professionele manier kunnen worden ontvangen. Ook tijdens vergaderingen is een goede bak koffie en thee een mooie bijdrage.
 

Thee drinken in een schone werkomgeving

Een aangename werkomgeving valt of staat met goede facilitaire kantoorartikelen. Niet alleen de juiste koffie- en theesoorten maken de pauze ontspannen, ook het plaatsen van afvalbakken en het zorgen voor een schone omgeving met schoonmaakartikelen draagt hieraan bij. Haal bekerhouders in huis en investeer in wegwerpbekers om afval meteen goed te sorteren en het kantoor schoon te houden. Fair trade suiker en melk zorgen voor een milieubewust imago.  

Meer informatie of advies over koffie en thee op het werk? Of heeft u andere vragen over het leven op kantoor en kantoorartikelen? Vind dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt dankzij onze postcodezoeker.


Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt