Spraak omzetten in tekst?

Spraak omzetten in tekst? Het omzetten van spraak naar tekst kan erg handig zijn, met name wanneer u vaak onderweg bent vanwege afspraken en vergaderingen buiten de deur. Het is dan soms lastig om al het nodige werk te verzetten en om goed voorbereid op uw afpsraak aan te komen. Vraagt u zich af of er een kantoorartikel bestaat dat spraak om kan zetten naar tekst? 
 

Dicteerapparatuur

Om spraak om te zetten in tekst kunt u dicteerappartuur gebruiken. Een Voice Trader is een kantoorartikel wat uw spraak om kan zetten naar tekst. Op deze manier bent u altijd voorbereid op uw afspraak en kunt u via ‘conference call’ tegelijkertijd vergaderen, terwijl de Voice Trader het gesprek nauwlettend opneemt en omzet tot een tekstueel verslag. Ook kunt u gebruik maken van interactieve dicteerapperatuur.
 

De specificaties

Dicteerappartuur neemt documenten en notities op, wat u direct kunt downloaden en omzetten van spraak in tekst. Veel dicteerapparatuur maakt vaak gebruik van stereo mp3, waardoor het geluid kristalhelder is. Dicteerappartuur beschikt ook vaak over ‘voice activation’, waardoor het handsfree te gebruiken is. 

Er zijn verschillende merken en soorten dicteerappartuur te verkrijgen, denk alleen al aan de verschillende dicteerapparaten. Er zijn bijvoorbeeld ook zakdicteermachines of grote opnamemachines verkrijgbaar. Het ligt aan uw persoonlijke situatie welke dicteerappartuur u gaat gebruiken.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt