Welke soorten scharen kan ik kopen bij mijn kantoorvakhandel?

Er is geen kantoor of bedrijf te bedenken dat geen gebruik maakt van scharen. Maar ook thuis kan een schaar niet ontbreken in de keukenla. Echter zijn er ontzettend veel verschillende soorten scharen te verkrijgen. Maar welke soorten scharen zijn er allemaal?
 

Verschillende soorten scharen

Er zijn kantoorscharen van metaal verkrijgbaar die erg sterk zijn. De meeste kantoorscharen zijn van roestvrijstaal gemaakt en hebben een scherpe punt. Tevens zijn er ook kinderscharen verkrijgbaar, die vaak een plastic handvat hebben, een kleine greep en geen scherpe punt. 

Ook zijn er speciale links- en rechtshandige scharen verkrijgbaar. Wanneer u rechts bent, en met een linkshandige schaar wilt knippen, is dit vaak erg lastig (en andersom geldt dit natuurlijk ook). Tevens zijn er ook scharen verkrijgbaar welke zowel voor links- als rechtshandigen hanteerbaar zijn. 
 

Kantoorvakhandelaar
 

Welke scharen u bij uw lokale kantoorvakhandelaar kunt verkrijgen? Dit is gemakkelijk op te zoeken via DéKantoorvakhandel.nl. Gebruik de postcodezoeker en vindt een kantoorvakhandelaar bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt