Welke soorten kantoorboeken van Jalema zijn er?

Kantoorboeken, ze zijn er in alle soorten en maten. Jalema is toonaangevend in Europa op het gebied van fysiek informatiemanagement. Jalema levert in heel Europa kantoorbenodigdheden aan de kantoorvakhandel. Dit zijn producten op het gebied van opbergen, archiveren, plannen en presenteren, dus ook kantoorboeken. Maar welke soorten kantoorboeken van Jalema zijn er nou eigenlijk precies? 
 

Wat is een kantoorboek?

Een kantoorboek is een handig hulpmiddel voor het maken van notities tijdens gesprekken of als u ineens iets te binnen schiet. Het gebruik van een kantoorboek komt veel professioneler en netter over dan bijvoorbeeld een gewoon notitieblok of losse blaadjes. Een ander groot voordeel van een kantoorboek is dat u het niet zomaar kwijt raakt, wat bij losse blaadjes vaak wel het geval is. 
 

Verschillende soorten en maten

Kantoorboeken zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo zijn er kantoorboeken die gebonden zijn, kantoorboeken met een ringbad, kantoorboeken met een etiket erop of juist met een blanco voorkant. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten papier. Zo zijn er kantoorboeken waarbij de pagina’s blanco zijn, of juist gelinieerd. Ook qua formaat zijn er verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een A4 formaat kantoorboek, of juist veel groter of kleiner. Tot slot kunt u nog kiezen uit verschillende kleuren. Zo zijn er kantoorboeken in het zwart, grijs, rood en blauw. 

Bij de kantoorvakhandel kunt u kiezen uit tientallen verschillende kantoorboeken. Hierdoor is er altijd wel een kantoorboek bij die bij uw wensen aansluit! 
 

Meer informatie over kantoorboeken

Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Gebruik de postcodezoeker om uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel te vinden voor advies of aanschaf van kantoorboeken en andere facilitaire producten.

 

 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt