Soorten Fastprint gekleurd papier

Heeft u net als velen weleens het idee dat uw werk niet helemaal uit de verf komt? Fastprint snapt dit als geen ander en biedt hierin een goede oplossing. Zij hebben Fastprint gekleurd papier op de markt gebracht. Handig voor als u zich wilt onderscheiden, meer wilt zeggen dan alleen datgene dat uw schrijft of gewoon kleurig van karakter bent.

Zoals u van DéKantoorvakhandel mag verwachten helpen wij u met ons gedegen advies graag op weg naar het beste eindresultaat. Alle reden voor ons om het Fastprint papier er eens voor u uit te lichten. Met dit gekleurd papier zegt u in een handomdraai meer dan 1000 woorden kunnen zeggen.
 

Unieke eigenschappen


Fastprint gekleurd papier is van topkwaliteit en wist u dat het papier:

* geschikt is voor kopieermachines, inkjet- en laserprinters. 
* egaal en kleurrijk oppervlak heeft voor briljante en opvallende afdrukken. 
* verouderingsbestendig is volgens iso9706. 
* uit 100% chloorvrij gebleekte cellulose is vervaardigd. 
* voorzien is van Europees milieukeurmerk. 
* fsc-gecertificeerd is

Hiermee is het één van de beste in zijn soort. Het papier is de kroon op uw werk, maar is ook zeer verantwoord voor het milieu. Voor u dus alle reden om het papier in uw overweging mee te nemen wanneer u van plan bent om gekleurd papier te kopen.
 

Veel keuzemogelijkheid

Ieder mens is uniek en wil graag zelf keuzes kunnen maken. De makers van Fastprint papier snappen dit en bieden een enorme keuze aan papierkleuren aan. Bent u van plan om gekleurd papier te gaan kopen, neemt u dan de tijd om het gehele kleurenaanbod te bekijken. De kleuren beperken zich niet tot alleen de standaard kleuren, zoals bij veel gekleurd papier het geval is. Er zijn vele nuances op de basiskleuren.
 

DéKantoorvakhandel

Bij DéKantoorvakhandel geven wij alleen advies en leveren niet zelf de artikelen. Doordat het gekleurd papier zo populair is, kunt u het wel bij vele winkels bestellen die aangesloten zijn. Vind een kantoorvakhandel bij u in de buurt via onze postcodezoeker.

Ons motto is "Gekleurd papier bestellen, eerst de voordelen van Fastprint gekleurd papier tellen."

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt