Hoe werk ik alle snoeren en stekkers netjes weg?

Snoeren en stekker zorgen er vaak voor dat uw kantoor er rommelig uitziet. Wanneer u werkzaam bent op een kantoor met computeren en dergelijke herkent u deze situatie wel. Uw bureau ligt vol met snoeren en stekkers van uw pc, beeldscherm, opladers en meer. Dit geeft vaak een rommelige indruk. Dé Kantoorvakhandel geeft u advies hoe u deze snoeren, stekkers en kabels netjes kunt wegwerken zodat uw bureau er een stuk netter uitziet!


Kabelloos kantoor

Door uw snoeren en stekkers netjes weg te werken, zorgt u niet alleen voor een nettere werkplek, maar ook voor een veilige werkplek. Kabels in het zicht ogen namelijk rommelig en kunnen gevaarlijk zijn, omdat u er over kunt struikelen. 

Door kabels van bestaande apparaten netjes weg te werken, en door bij de aanschaf van nieuwe apparaten, waar mogelijk, voor een draadloze variant te kiezen. 


Bestaande kabels wegwerken

Er zijn diverse oplossingen om bestaande kabels weg te werken. Zo kunt u er voor kiezen om snoeren en kabels met een kabelgeleider of kabelbinders weg te werken. Zo oogt uw werkplek gelijk een stuk netter.

De meeste kabelgeleiders zijn tegenwoordig verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en vormen. Dit zorgt ervoor dat het stukje kabel dat u mogelijk nog ziet er toch netjes bij ligt. Met een kabelgeleider voorkomt u een wirwar van snoeren en kunt u het snoer precies laten lopen zoals u dat wilt. 


Draadloze apparatuur

Tegenwoordig bestaat er van veel apparatuur een draadloze variant. Denk hierbij aan muizen, toetsenborden en bijvoorbeeld printers. Een draadloze printer heeft nog wel een stekker in het stopcontact, maar de verbinden van uw computer naar de printer verloopt via Wi-Fi. 

Wilt u graag meer informatie of advies? Of misschien draadloze apparatuur aanschaffen? Vind dan uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel door middel van onze postcodezoeker!

 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt