Snel documenten lamineren: hoe doe ik dit?

Lamineren kan een tijdrovende klus worden als u regelmatig veel documenten moet lamineren. Dé Kantoorvakhandel zet een aantal snelle lamineermachines voor u op een rij die u tijd besparen door snel en efficiënt te lamineren. 
 

Snel documenten lamineren

Onderstaande lamineermachines zijn geschikt voor regelmatig professioneel lamineren.


Lamineermachine GBC: 4500 Pro A2

Lamineermachine gbc 4500 pro a2

Met deze lamineermachine kunt u snel warm lamineren. In een handomdraai heeft u nette, gelamineerde documenten op tot wel A2-formaat. Deze GBC lamineermachine kan tot wel 1500 mm/min lamineren, zodat er meer tijd over blijft voor belangrijkere werkzaamheden. Met de infrarood verwarmde siliconenrollen krijgt u snel perfect gelamineerde documenten, zonder bubbels of vouwen. De GBC 4500 Pro is verstelbaar in snelheid en warmte, voor het beste resultaat. Met deze lamineermachine kunt u documenten tot 3 millimeter dik lamineren. 


Lamineermachine Leitz: iLam Touch A3 Turbo

 
 
Lamineermachine leitz ilam touch a3
Deze A3-lamineermachine excelleert in zijn gebruikersgemak. Het enige dat u hoeft te gebruiken voor perfect gelamineerde documenten is de aan- en uitknop. Deze volautomatische hoge snelheid lamineermachine kenmerkt zich door een unieke sensortechnologie; de lamineermachine herkent de dikte van het te lamineren papier en selecteert automatisch de juiste snelheid voor een geweldig resultaat zonder golven of luchtbellen. De deblokkeerfunctie voorkomt het vastlopen van uw documenten bij een verkeerde papierinvoer. In 10 seconden heeft u een A4-vel gelamineerd.  


Lamineermachine Fellowes: Voyager A3
Lamineermachine fellowes voyager a3
De Voyager lamineermachine is ontworpen voor het lamineren door meerdere gebruikers in een grote kantooromgeving. Deze lamineermachine kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkeheid en het automatisch selecteren van de juiste snelheid voor uw lamineerhoezen. De HeatGuard technologie verlaagt de oppervlaktetemperatuur waardoor het apparaat altijd veilig aan te raken is. De lamineermachine wordt geleverd met een starterskit, zodat u direct aan de slag kunt met het lamineren van uw documenten. 


Staat uw lamineermachine voor snel lamineren hier niet tussen? Dé Kantoorvakhandel heeft een ruim assortiment aan lamineermachines en toebehoren. Kijk voor één van onze 600 kantoorvakhandelaren bij verkooppunten, voor uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt