Schriften bestellen?

Een schrift wordt in het dagelijks leven nog altijd vaak gebruikt. Of u nou schriften voor uw studie nodig heeft, om dingen in te noteren voor uw werk, of om thuis een boodschappenlijst mee te maken. Een schrift is altijd een handig kantoorartikel om in huis te hebben, maar ook onmisbaar bij de schoolspullen
 

Verschillende soorten schriften

Er zijn verschillende soorten schriften te verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor schriften met harde kaft, of schriften met een zachte kaft. Ook zijn er vaak speciale schoolschriften te verkrijgen met leuke kleurtjes of prints op de kaft. 

Tevens kan ook het formaat van de schriften verschillen. Zo zijn er A4 schriften, maar ook A5 of A3 schriften te verkrijgen. Denk verder nog aan de inhoud van de schriften. Wilt u een schrift met lijntjespapier, of een schrift met ruitjespapier bijvoorbeeld? Ook hier zit nog verschil in wanneer u schriften koopt. 
 

Schoolschriften

Heeft u schoolschriften nodig voor uw studie? Kies dan voor schriften met harde kaft, of schriften met zachte kaft. Voor de wiskundige vakken is het verstandig om te kiezen voor schoolschriften met ruitjespapier. Voor de overige vakken zijn schriften met lijntjespapier een stuk handiger. 

Als schoolschriften zijn er vaak schriften verkrijgbaar welke verschillende kleuren en prints hebben. Zo kunt u ook nog afwisselen.

Daarbij zijn A5 schriften vaak een gangbare maat, maar kunt u ook kiezen voor A4 schriften. Dit is een groter formaat en kan soms een stuk overzichtelijker werken. Het is maar waar uw voorkeur naar uit gaat. 

Wilt u schriften aanschaffen? Gebruik dan onze postcodezoeker op de website om er achter te komen waar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel zit.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt