Schoonmaakrooster maken voor op kantoor

Hoewel veel kantoren een schoonmaakbedrijf of schoonmaakster inhuren voor het reinigen van het kantoor, is dit lang niet bij elk bedrijf mogelijk. Wanneer u werkzaam bent in een klein bedrijf of op een klein kantoor, is het mogelijk dat er een schoonmaakrooster opgehangen wordt. Iedereen krijgt dan wat taken om mee te helpen aan een schoon en opgeruimd kantoor. Maar hoe maakt u een schoonmaakrooster voor op kantoor?
 

Tips schoonmaakrooster maken

Wij geven u graag wat tips voor het maken van een schoonmaakrooster. Soms is het nodig binnen kleine bedrijven om uw werknemers in te schakelen voor het schoonmaken van het kantoor. Denk hierbij aan dingen als:
  • Vaatwasser in- en uitruimen
  • Stofzuigen
  • Dweilen
  • Toiletten reinigen 

Wanneer u een schoonmaakrooster maakt, is het van belang dat u goed rouleert en alle werknemers inclusief uzelf aan bod laat komen. Houdt hier rekening mee wanneer u het schoonmaakrooster gaat maken. U wilt uiteraard geen scheve gezichten omdat persoon A altijd moet dweilen en persoon B altijd de toiletten moet doen.
 

Facilitaire artikelen voor schoonmaken op kantoor

Wilt u goed schoonmaken op kantoor? Zorg er dan voor dat er voldoende facilitaire artikelen beschikbaar zijn. Dit is ook noodzakelijk wanneer u een schoonmaakrooster in gaat voeren op het werk. Het zou toch vervelend zijn wanneer uw werknemers willen schoonmaken, maar er geen schoonmaakmiddelen tot hun beschikking zijn. 

Wilt u informatie over facilitaire artikelen en schoonmaakmiddelen voor kantoor? Neem dan contact op met een kantoorvakhandel bij u in de buurt en vraag advies wat het beste bij u past.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt