Schoolspullen kopen?

Wat zijn de trends in schoolspullen voor 2015?

Elk jaar worden er honderden euro's uitgegeven aan schoolspullen voor het nieuwe schooljaar. Ondanks dat de ouders vaak vinden dat die ene etui nog wel een jaartje mee kan, willen alle leerlingen compleet nieuwe schoolspullen die helemaal meegaan in de trends van dat schooljaar, 2015.

Trends in schoolspullen voor nieuwe schooljaar 

Natuurlijk kunt u alle schoolspullen los kopen, maar in het nieuwe schooljaar is de trend dat alles van één schoollijn gebruikt wordt. 1 schoollijn voor de etui, laptop- of iPad-hoes, pennen, potloden en wellicht ook de schoudertas of rugtas. Merken hebben een belangrijke plaats in de opvatting van kinderen en menig kind voelt zich trendy door zich te verbinden aan een bepaald merk, zo ook met schoolspullen. Populaire lijnen onder de schoolspullen zijn Supertrash, Pip en Blond Amsterdam voor meisjes. Veel jongens vinden de schoollijnen van Paul Frank en David Guetta cool wat betreft schoolspullen. 

Het schoolleven houdt niet op buiten het schoolgebouw. Ook thuis moet er geleerd worden en zijn de diverse schoolspullen van belang. Steeds meer raakt ook het clean desk-gevoel ingeworteld in de leerstructuur van kinderen. Denk hierbij aan de trendy glasborden waar uw zoon of dochter zijn planning op kan maken of als memo-bord kan gebruiken.

Bent u toch op zoek naar losse schoolspullen voor uw zoon of dochter? Bekijk dan onderstaande tips om uw kind trendy op school te laten verschijnen in 2015. 

Ik zoek vrolijke schoolspullen voor mijn kinderen. Tips?

Jongeren houden van kleur. Ook voor op school is er in nu een trend te zien in kleurrijke schoolspullen:

Balpennen
In blauw, rood en zwart, maar tegenwoordig ook in zonnig oranje, knalroze, felgeel en appeltjesgroen. 

Viltstiftpennen
Pennen in vrolijke kleuren die heerlijk zacht schrijven. Verkrijgbaar van recyclebaar plastic en met inkt op waterbasis.

Fijnschrijvers
Fijne pennen in alle kleuren van de regenboog. Verkrijgbaar met een speciale driekantige vorm wat het schrijven minder vermoeiend maakt, én goed voor de ergonomie.

Markeerstiften
Blauw voor wiskunde, geel voor geschiedenis, roze voor economie. Dat maakt leren leuk! Ook in mini-formaat verkrijgbaar, zodat er meer ruimte in de etui overblijft voor andere schoolspullen. 

Schrijfblokken en spiraalblokken
Fel of liever pastel? Het is er allemaal. In 2015 wordt zelfs de keuze in afwijkende schrijfblokken, zoals ruitjes, uitgebreider. 

Memoblaadjes
Zelfklevende memoblaadjes komen altijd van pas. Verkrijgbaar in vele formaten en kleuren. Te gebruiken in de agenda, collegeblokken of thuis rondom het bureau. 

Rekenmachine
Niet alle rekenmachines zijn grijs of zwart. Er bestaan heel mooie witte exemplaren met felgekleurde toetsen. Let er op dat uw kind (over het algemeen) vanaf de bovenbouw verplicht vanuit school een grafische rekenmachine moet toevoegen aan zijn/haar collectie schoolspullen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt