Bestaan er ook Post-its met extra sterke lijm?

Post-its worden in de kantoorwereld vaak gebruikt. Het gemak van de gekleurde zelfklevende memoblaadjes is dat deze gemakkelijk ergens opgeplakt kunnen worden zodat een bepaalde opdracht niet vergeten wordt. Dat is wat je kunt doen met Post-its. De memoblaadjes met plakrand, ook wel Post-its genoemd, zijn daarom in de kantoorwereld vaak onmisbaar. 
 

Soorten Post-its

Post-its zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Meestal zijn de Post-its vierkant en hebben ze een kleine plakrand. De Post-its zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, hoe opvallender de kleur hoe belangrijker de taak op de Post-it bijvoorbeeld. 
 

Post-it supersticky

Toch komt het vaak voor dat de Post-its ergens opgeplakt worden, maar deze niet stevig genoeg zit. Het komt voor dat de Post-its op de grond vallen, dit heeft als resultaat dat de boodschap op de Post-it alsnog vergeten wordt. Hier is een oplossing voor bedacht, de Post-it supersticky. 

De Post-it supersticky bevatten een extra sterke lijm wat ervoor zorgt dat de boodschap beter en langer blijft plakken. De unieke lijm op de Post-it supersticky zorgt ervoor dat de Post-it’s extra sterk zijn. De Post-it supersticky is verkrijgbaar als memoblok, notes en etiket op rol. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt