Post it bedrukken

Een post it behoort vaak tot de onmisbare kantoorartikelen in bedrijven. De memoblaadjes met plakrand liggen vaak in elke bureaulade of in een memoblok op het bureau. Post its zijn namelijk ontzettend handig om bij de hand te hebben wanneer u aan het werk bent. 
 

Zelf post it bedrukken als relatiegeschenk

Een post it bedrukken? Post its bedrukken is ook mogelijk tegenwoordig. Zo kunt u goedkoop op verschillende manieren post its laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of een bedankje richting een werknemer of klant. Ook worden post its bedrukt met het doel dat ze als relatiegeschenk gelden. 

Relatiegeschenken van bedrijven zijn vaak lastig om te verzinnen en bedrijven worden daarom steeds creatiever. Een post it bedrukken is bijvoorbeeld een leuk en origineel idee als relatiegeschenk. Bedruk een post it met een eigen opmaak en ben origineel met je relatiegeschenken dit jaar!
 

Waarom post its?

Een fysieke post it is altijd nog beter dan een digitale post it. Deze bestaan namelijk ook, digitale post its. Echter blijkt uit onderzoek dat deze post its toch altijd minder goed werken dan een fysieke post it. Vandaar dat veel bedrijven er voor kiezen om nog altijd fysieke post its aan te schaffen.

Bent u ook op zoek naar post its voor uw bedrijf? Of wilt u een post it bedrukken als relatiegeschenk of iets dergelijks? Zoek dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt