Pen van Staedtler maakt handgeschreven tekst digitaal

Staedtler heeft nu een digitale pen in zijn assortiment, u vindt deze onder de categorie dicteerapparatuur. Deze digitale pen is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Schrijf uw teksten op papier en deze worden digitaal vastgelegd. Zo kunt u uw creatieve ideeën vastleggen en delen, waar u ook bent. De handgeschreven notities worden vastgelegd wanneer u bijvoorbeeld in vergadering of bij een conferentie bent. U hoeft niet eens in de buurt van uw computer te zijn. De notities kunnen rechtstreeks naar uw computer worden geüpload en daarna geëxporteerd naar bijvoorbeeld een Word bestand. U kunt de tekst dan bewerken en/of versturen via e-mail. Ook voor scholieren is dit een geweldige uitvinding. Stelt u zich voor dat, wanneer zij notities maken in de les of tijdens een vergadering met klasgenoten over een project, de notities meteen worden opgeslagen op de computer. Dit maakt het studeren een stuk gemakkelijker. De tekst die nu op de computer staat kan namelijk daarna ook makkelijk gedeeld worden met studiegenoten. Onmisbaar voor bij de schoolspullen dus. 
 

Voordelen digitale pen

De voordelen van de Staedtler digitale pen:
  • de pen kan tot 100 pagina’s aan informatie opslaan;
  • geen papieren chaos meer; 
  • geen verlies meer van informatie; 
  • bespaart tijd van overtypen; 
  • zonder vertraging zet u handgeschreven ideeën op uw computer;
  • de pen herkent 32 talen; 
  • vereenvoudigt de communicatie omdat u uw handgeschreven ideeën direct via de computer, smartphone of tablet kan versturen; 
  • de pen bespaart kosten omdat u geen speciaal papier nodig heeft. 

Bij de digitale pen zit software inbegrepen die u eenvoudig op uw computer installeert. Ook de digitale ontvanger wordt meegeleverd. Het pennen kan beginnen en u hoeft zich geen zorgen te maken over dat u de tekst verliest. Eigenlijk heeft u als het ware meteen een back up. 

Ook benieuwd naar hoe zo’n digitale pen werkt? Of bent u op zoek naar andere dicteer apparatuur, bijvoorbeeld die van Livescribe? Kijk nu bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel hoe de pen werkt. U vindt de kantoorvakhandel bij u in de buurt via de postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt