Plakband die beschrijfbaar is, wat een uitkomst

Plakband valt onder bureau accessoires en is onmisbaar op kantoor. Het is een handig hulpmiddel voor talloze doeleinden. De Kantoorvakhandel biedt u verschillende soorten plakband en de handigste is beschrijfbaar plakband. Wanneer plakband beschrijfbaar is, kunt u het direct als een soort label gebruiken. Het is niet mogelijk elke soort plakband te beschrijven, er bestaat een speciaal soort plakband waarop dit kan. 


Soorten plakband

Plakband is er in verschillende soorten, kleuren, vormen en maten: 
Het verschil in maat kan zitten in brede stroken of juist dunne stroken plakband, voor bepaalde zaken is de maat erg belangrijk. Vergeet ook niet een plakbandhouder aan te schaffen voor efficiënt gebruik. Soms wordt de houder meegeleverd. 


Beschrijfbaar plakband

Beschrijfbaar plakband is erg handig wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen en dozen dichtplakt met beschrijfbaar plakband. U kunt op dit plakband schrijven wat er in de verhuisdozen zit, op deze manier heeft u geen etiketten nodig. Verder is beschrijfbaar plakband erg handig voor het coderen van machines, kranen, documenten of folders, computers enz. Beschrijfbaar plakband is vaak ook onzichtbaar en dus handig voor onopvallend plakken en herstellen van documenten ed. Beschrijfbaar plakband is bovendien beschrijfbaar met elk soort pen (ook vulpen), onzichtbaar op wit papier, matte oppervlakken en kopieën, duurzaam, geluidloos afrolbaar, gemakkelijk en snel te verwijderen van harde oppervlakken en het is gemaakt van folie van gerecycled materiaal.

Op zoek naar beschrijfbaar plakband? Kijk dan bij de dichtstbijzijnde Kantoorvakhandel bij u in de buurt. U vindt deze via de postcodezoeker.  

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt