Heb ik normaal of premium kantoorpapier nodig?

Dat er veel papiersoorten zijn die u kunt gebruiken om te printen, is u vast bekend. Maar welk kantoorpapier heeft u nou nodig in uw bedrijf? Heeft u normaal of premium kantoorpapier nodig voor uw printer en opdrachten? DeKantoorvakhandel geeft u graag professioneel advies. 
 

Eigenschappen premium papier

Premium papier is van betere kwaliteit dan normaal kantoorpapier. U kunt dus vaak efficiënter werken met premium papier, wat minder vaak voor storingen in uw printer zorgt. Ook zijn de kosten aan onderhoud van uw printer hierdoor vaak lager. Daar komt bij dat Premium kantoorpapier voor veel printopdrachten ideaal is. Normaal papier is vaak van minimaal printniveau, in tegenstelling tot premium papier. 

Ondanks dat premium papier misschien duurder is om aan te schaffen, zijn de totale kosten vaak lager dan wanneer u normaal papier koopt. Dit heeft alles met de kwaliteit van premium papier te maken, er zal minder verspilt worden. 
 

Advies over papier

Wilt u meer advies over het gebruik van normaal papier versus premium kantoorpapier? Of wilt u weten welke papiersoort het beste bij uw bedrijf en printer/printvolume past? Neem dan contact op met uw plaatselijke kantoorvakhandel voor professioneel advies. Deze is via onze postcodezoeker op de website gemakkelijk en snel te vinden.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt