Nieuwjaarsborrel organiseren

Een nieuwjaarsborrel organiseren. Het einde van het jaar komt weer in zicht en dus wordt het weer tijd om een kerstborrel en een nieuwjaarsborrel te organiseren. Tijdens de nieuwjaarsborrel kunt u het afgelopen jaar goed afsluiten, maar daarnaast het nieuwe jaar goed inluiden. Echter weten veel mensen niet precies hoe zij een nieuwjaarsborrel moeten organiseren. Daarom vertellen wij u alles over het organiseren van een nieuwjaarsborrel. 


Een gezellige borrel

Een kerstborrel is een mooie manier om het afgelopen jaar samen met uw personeel positief af te sluiten. Ook geeft een kerstborrel u en uw personeel goede moed voor het nieuwe jaar. Alleen een paar flessen wijn en kratten bier regelen is echter niet genoeg. Er komt meer kijken bij het organiseren van een nieuwjaarsborrel. U wilt natuurlijk dat uw personeel het nog lang over uw nieuwjaarsborrel heeft!


Personeel uitnodigen

Voor de nieuwjaarsborrel moet u natuurlijk wel mensen uitnodigen. Houd hierbij rekening met wie u uit wilt nodigen voor de nieuwjaarsborrel. Organiseert u de nieuwjaarsborrel voor personeel of ook voor klanten? Een nieuwjaarsborrel is namelijk een goede manier om samen met uw werknemers het jaar af te sluiten, maar is daarnaast ook de uitgelezen kans om uw klanten eens op een informele manier te spreken. 

Wanneer u mensen uit gaat nodigen voor de nieuwjaarsborrel kunt u kiezen voor een simpele e-mail, maar u kunt er ook echt werk van maken. Ontwerp bijvoorbeeld zelf een uitnodiging, of laat er een ontwerpen. Zo maakt u gelijk een goede indruk voor uw nieuwjaarsborrel!


Wat gaat u vertellen?

Bij het organiseren van een nieuwjaarsborrel moet u natuurlijk ook denken aan wat u wilt gaan vertellen. Het is wel leuk wanneer uw speech ook een beetje inhoud heeft. Vertel bijvoorbeeld wat meer over hoe het bedrijf het dit jaar heeft gedaan en hoe uw medewerkers daarbij hebben geholpen. Op deze manier houdt u het boeiend voor uw werknemers. 

Met deze tips is uw kerstborrel sowieso geslaagd en kunt er weer tegenaan in het nieuwe jaar!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt