Moet je oplaadbare batterijen voor gebruik eerst opladen?

U wilt weten of u uw nieuw gekochte oplaadbare batterijen voorafgaand aan het eerste gebruik moet opladen? Dat hangt af van het type oplaadbare batterij dat u heeft gekocht. Duracell heeft namelijk een speciale variant van haar oplaadbare batterijen op de markt gebracht die 'precharged' zijn. U hoeft deze dus niet voor het eerste gebruik op te laden, maar kunt ze direct vanuit de verpakking in uw apparaat stoppen. Bekijk hier het complete assortiment Duracell oplaadbare batterijen op Dé Kantoorvakhandel, waaronder oplaadbare batterijen die precharged zijn. 
 

Nieuwe oplaadbare batterijen opladen

Batterij oplaadbaar duracell aa precharged 2400mahDuracell precharged

De nieuwe generatie oplaadbare batterijen van Duracell heeft een flinke dosis innovatie meegekregen; wanneer u nieuwe Duracell oplaadbare batterijen koopt zijn deze voorgeladen (precharged), hebben ze een grotere capaciteit vergeleken met eerdere generaties en blijven tot 12 maanden opgeladen in bewaring. Zo haalt u het meest optimale uit uw oplaadbare batterijen, keer op keer. 
 

Duracell duralock

Naast de precharged-functie van de oplaadbare batterijen van Duracell heeft deze partner van Dé Kantoorvakhandel nog meer goed nieuws: met de Duralock-technologie wordt de energie tot wel 10 jaar behouden. U herkent de verpakking aan de DuralockTM-ring en de "Goed tot"- datum. Deze nieuwe technologie vindt toepassing in het hele assortiment Duracell-batterijen, waaronder Duracell Ultra Power, Duracell Plus Power, Duracell oplaadbare batterijen en knoopcellen. 

Ga voor aanvullend advies over oplaadbare batterijen of aanschaf naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt