Met spoed kantoorartikelen nodig, wat nu?

Kantoorartikelen vandaag bestellen en vandaag ontvangen? Het kan, met het nieuwe concept van Quantore; inkoop- en distributiecentrum van kantoorartikelen. Deze 'same-day-delivery'-service heet QuantoreXpress. Dé Kantoorvakhandel legt u uit hoe u met spoed kantoorartikelen geleverd kunt krijgen.
 

Kantoorartikelen: vandaag bestellen = vandaag ontvangen

QuantoreXpress en de aan dit concept deelnemende kantooarvakhandelaren bieden u een uniek concept aan; een urgent assortiment met de belangrijkste kantoorartikelen. Deze kantoorartikelen vallen onder de volgende 3 situaties waarbij de vraag naar een spoedlevering van kantoorartikelen het hoogst is:
  • Presenteren & organiseren
  • Opruimen & verhuizen
  • Mailing versturen
Denk hierbij aan met het spoed nodig hebben van kantoorartikelen zoals badgehouders, USB-sticks, whiteboardstiften, archiefdozen, papiervernietigers, ordners, enveloppen, postzegels, label writers, printers, toner, printpapier en nog veel meer spoed-kantoorartikelen. 

 

Geen stress, met QuantoreXpress

Spoed is spoed en vandaag besteld is vandaag bezorgd. Voorkom kantoorstress met QuantoreXpress. De kantoorartikelen die u via QuantoreXpress kunt bestellen heeft u dezelfde dag nog in huis. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen uw bestelde spoed-kantoorartikelen af te halen bij een servicepunt van QuantoreXpress. QuantoreXpress heeft servicepunten in meerdere grote en kleine steden. Zo vindt u altijd wel een QuantoreXpress-servicepunt bij u in de buurt. 


 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt