Memoblaadjes met leuk kleurtje kopen

Gekleurde memoblaadjes zijn op kantoren vaak onmisbaar. Gekleurde memoblaadjes worden gebruikt om snel een boodschap op te schrijven die absoluut niet vergeten mag worden. Een herinneringsblaadje dus eigenlijk met een belangrijke taak of boodschap er op. 

Gekleurde memoblaadjes worden vaak in memobakjes aangeleverd, wat erg handig is om op uw bureau neer te zetten. Met een memobakje op uw bureau heeft u altijd memoblaadjes binnen handbereik.


Soorten memoblaadjes

Er zijn verschillende soorten memoblaadjes die u kunt gebruiken op kantoor. Zo zijn memoblaadjes verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, en zijn ze in verschillende memobakjes verkrijgbaar. Tevens zijn er zelfklevende memoblaadjes verkrijgbaar, zogenaamde Post-it's. Deze kunt u gemakkelijk ergens opplakken zodat u er niet overheen leest. 

Tevens zijn de memoblaadjes oftewel Post-it's verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Denk bij gekleurde memoblaadjes aan:
  • Oranje
  • Groen
  • Geel
  • Roze 
U kunt met de verschillende kleuren memoblaadjes inspelen op hoe belangrijk een bepaalde boodschap is. Denk bij roze aan heel belangrijk, en bij groen aan minder belangrijk. Ook zijn er gekleurde memoblaadjes en memoblokken in neonkleuren verkrijgbaar. Deze vallen extra op.

Wanneer u op zoek bent naar memoblaadjes in bepaalde kleurtjes, kijk dan bij uw plaatselijke kantoorvakhandelaar. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt