Memoblaadjes als hulpmiddel op kantoor

Memoblaadjes worden in het dagelijks leven vaak gebruikt. Zowel op kantoren en in bedrijven, als in huishoudens. Maar waarom zijn memoblaadjes zo fijn om te gebruiken als hulpmiddel op kantoor?
 

Memoblok onmisbaar op kantoor

Een memoblok ziet u vaak staan op een bureau. Eigenlijk behoort een memoblok vaak ook als onmisbaar kantoorartikel op kantoor. Maar waarom eigenlijk? Wat is er zo fijn aan memoblaadjes bij de hand hebben?

Vaak staat een memoblok naast de telefoon op kantoor. Dit omdat u op deze manier gemakkelijk boodschappen voor een collega, of een belangrijke afspraak direct kunt noteren zodat deze niet vergeten wordt. Veel memoblaadjes hebben een plakrand, deze heten ook wel post-its, en deze kunt u op het kantoor van de desbetreffende werknemer plakken voor wie de boodschap is. 
 

Memoblaadjes in verschillende kleuren

Daar komt bij dat memoblaadjes in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Vooral wanneer ze ook nog een plakrand hebben, post its dus, is dit erg gemakkelijk. U kunt bijvoorbeeld een rood memoblaadje gebruiken voor een urgente boodschap, en een groen memoblaadje voor een minder belangrijke afspraak of memo. 

Wilt u graag een memoblok of post its voor uw bedrijf of huishouden bestellen? Gebruik dan onze postcodezoeker en vindt zo de dichtstbijzijnde kantoorvakhandelaar!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt