Legamaster whiteboards zijn ideaal voor presentaties!

Een whiteboard van Legamaster is erg handig en heeft verschillende doeleinden. Legamaster heeft een uitgebreid assortiment in whiteboards heeft verschillende accessoires in zijn collecties. Het ultieme hulpmiddel voor uw presentaties en een ondersteuning voor uitleg dat zijn de whiteboards van Legamaster.
 

Whiteboards

Whiteboards van Legamaster zijn de ideale ondersteuning als u een presentatie moet geven, iets moet uitleggen of iets wil visualiseren. Met de handige whiteboard stiften van Legamaster kunt u gemakkelijk op het whiteboard schrijven en daarna weer makkelijk uitvegen zonder strepen achter te laten. Een whiteboard staat professioneel en biedt uitgebreide mogelijkheden. Maakt u gebruik van een diavoorstelling? Dan is een whiteboard van Lega Master een ideaal presentatiehulpmiddel, door de witte achtergrond van een white board kunt u er namelijk makkelijk en duidelijk dia’s op projecteren. 
 

Het assortiment van Lega Master

Legamaster heeft een uitgebreid assortiment in whiteboards. Zo hebben ze verschillende accessoires in hun collectie zitten zoals stiften en magneten. Naast de accessoires heeft Legamaster veel verschillende whiteboards in het assortiment. De whiteboards van Legamaster zijn verkrijgbaar in verschillende maten en u kunt kiezen tussen een verrijdbare whiteboards en whiteboards die u aan de muur bevestigd. Legamaster heeft de volgende whiteboards in zijn assortiment zitten:
Wilt u meer weten over de diverse whiteboards van de kantoorvakhandel? Ga voor advies of aanschaf naar één van de 600 kantoorvakhandelaren, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt