Koffie op het werk: leer goede koffie zetten!

Het is een hele kunst: goede koffie zetten. Op de meeste kantoren schommelt de kwaliteit van de koffie ergens tussen ‘drinkbaar’ en ‘nooit meer’. En dat terwijl een bakje koffie juist de beste bron van energie is op momenten dat u het even niet meer weet. Een kop koffie zorgt voor frisse inspiratie en verdrijft uw dip. En wat dacht u van een lekker bakje koffie aan het begin van de dag? Vol goede moed starten met een warme bak die doet verlangen naar meer. Een heilig goedje is koffie zeker, mits het uiteraard goed wordt gezet. En daar kan nog flink wat aan worden verbeterd!
 

Kantoorkoffie op maat

Niet alleen aan het begin van de dag kan een goede kop koffie wonderen doen om wakker te worden en met frisse moed aan de slag te gaan met alles wat er op de planning staat. Ook in de middaguurtjes is een verse bak koffie een must. Koffie op het werk betekent goede koffie leren zetten. Belangrijk hierbij is om goede koffie te gebruiken. Er zijn verschillende soorten koffie waarmee te variëren valt, en ook wat betreft koffiesystemen is de keuze reuze. Koffie drinken op kantoor is dus een hele zoektocht. 

Het juiste koffiezetapparaat speelt hierin een grote rol. Denk aan espressomachines of traditionele koffiezetapparaten. Heeft u een goede te pakken, dan is het ook belangrijk wat u erin stopt. Gaat u voor koffiesticks of toch liever voor koffiepads? En wacht dacht u van gemalen koffiebonen, die zorgen voor een authentieke smaak? Een lekkere bak koffie maakt u helemaal af met plateaus, houders en staafjes. Met de juiste kantoorartikelen wordt goede koffie zetten een gemak en kan zelfs de leek zich wagen aan een rondje koffie.
 

Kies voor een koffiemanager!

Er gebeurt heel wat met een pot koffie gedurende de dag. Veel artikelen worden vies teruggeplaatst onder de automaat, het filter zit veel te vol en warm water wordt in het reservoir gedaan. Koffie op het werk, het blijft lastig voor sommigen. Een ideale oplossing is dan om een koffiemanager aan te stellen. Zo’n koffiemanager houdt alles in de gaten, zorgt voor de kwaliteit van de koffie en houdt ook een oogje in het zeil bij het schoonmaken van de automaat. Een koffieautomaat schoonmaken is immers essentieel om goede koffie te zetten. 

Meer informatie over koffie op kantoor of andere facilitaire artikelen? Zoek dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt