Kerstpakketten inpakken: hoe pak ik dat aan?

Tijdens de kerstdagen gaat het om gezelligheid. Er moet een sfeer van samenhang worden gecreëerd. Ook op het werk is het belangrijk om samen met medewerkers en collega’s de kerstsfeer te benadrukken. Kerstpakketten spelen een belangrijke rol en zorgen voor extra aandacht tijdens deze feestelijke dagen. Met een kerstcadeau voor het personeel luidt u het nieuwe jaar op een feestelijke manier in. 
 

Het idee van een kerstpakket

De feestdagen zijn de ideale gelegenheid om op het werk aandacht te geven aan mensen die hard werken en hun best doen. Door elk jaar een mooi kerstpakket samen te stellen met originele geschenken, worden medewerkers gemotiveerd en krijgen ze het idee dat ze meetellen. Als werkgever kan het lastig zijn om een kerstpakket samen te stellen met kerstgeschenken voor het personeel. Een kerstpakket samenstellen, doet u met verschillende cadeaus, zoals eten en drinken, handige snufjes en leuke cadeaubonnen. Het enige dat u nog rest, is het inpakken van de kerstpakketten.


 

Kerstpakketten inpakken: tips om het zelf te doen

Kerstpakketten inpakken lijkt eenvoudig en binnen no time gebeurd. Toch kan het in de praktijk nogal eens tegenvallen en is niet iedereen op de werkvloer even enthousiast. Wie snel klaar wil zijn en toch een groots effect wil creëren, gebruikt een grote kartonnen doos om alles in te doen. Originele kerstpakketten inpakken kan al met wat cadeaupapier en grote strikken en linten. Maak gebruik van echt kerstpapier om de kerstsfeer nog meer te benadrukken. Met cadeaustickers versiert u de doos nog extra. 

Wie het liever groots aanpakt, kan ook elke kerstattentie los inpakken. Kerstgeschenken voor relaties op het werk kunnen zo per stuk aangekleed worden met papier en stickers. Een fles wijn doet het goed in een papieren zak, terwijl een doos met koekjes bijvoorbeeld met kerstpapier mooi omwikkeld kan worden. Bent u creatief en wilt u dit jaar echt uitpakken, dan is een eigen geschreven wenskaart een must. Door voor iedere werknemer apart een briefje te schrijven en dit in het kerstpakket te doen, zorgt u voor een persoonlijke boodschap in het kerstpakket. Kerstpakketten inpakken is echter meer dan zorgen voor een mooi uiterlijk, ook het versturen is een karwei dat u niet mag laten liggen. Zorg voor de juiste gegevens en wees zeker dat alles op tijd wordt verstuurd. 

Meer informatie over kerstpakketten en meer? En wilt u de mogelijkheden weten bij uw kantoorvakhandelaar? Zoek dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt dankzij onze postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt